06 Gutta 

 

Vi dro til Gøteborg Basketfestival med et 06-lag som spilte for første gang sammen helgen før. En fin gjeng som tar coaching og råd fra kamerater, og som snakker sammen hvis det blir en konflikt. Med litt voksenstøtte tok de ansvar for å få mat og hvile. Vi møtte i gruppespillet Malbas som gikk til semi- og Alvik som gikk til kvartfinal, så det ble tøft! Gutta jobbet hardere for hver kamp, både i forsvar og med fast breaks. I b-sluttspill slo vi et Kjelsåslag og ga Ammerud en real kamp. Hele turen har gutta hatt basket i fokus, spilt kamp, lekespilt sammen med andre lag, som tilskuere. De ville heller se herrfinale enn å gå på Liseberg. Coaches Sponnich er veldig stolte over gutta, håper og tror at gutta har kost oss like mye som oss!

 

 

05 Gutta

 

Vi har hatt en flott tur med sportslige erfaringer å ta med hjem og mye glede underveis 😁 Vi har opplevd at kamper stoppes av brannalarm og kjørt utrolig mye buss og trikk, så mye at vi til slutt glemte å gå av på rett stasjon. Dette er en fin gjeng med mye på hjertet og mye latter 🤓🙃 Turen ble avsluttet med en 7 timers tur på Liseberg der alle har fått kjørt seg godt bl.a. Valkyrien og Atmosfear.

 

 

 

U19 Gutta

 

 

Høybråten deltok med et G-19 lag i Gøteborg Basketballfestival. Laget besto av 2 00-spillere, 2 01-spillere og 6 03-spillere. De møtte gode svenske lag med flest spillere født i 00. I de innledende kampene tapte de mot Malbas 42-15. Malbas kom til 1/4-finalen i A-sluttspillet. Mot Huddinge ble det tap 45-29. Huddinge vant B-sluttspillet. Det siste laget de møtte i puljespillet var KFUM Gøteborg som de tapte 48-22 mot. Dette laget kom også til 1/4-finalen i A-sluttspillet. I 1/8-finalen i B-sluttspillet tapte de for Ås 41-26. Dette var første gang spillerne har spilt kamper sammen og de hadde en fin utvikling gjennom turneringen. Det blir spennende å føle dette laget neste sesong.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

Please reload

Archive

Please reload

Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Address

Høybråten basketballklubb
Postboks 60
1005 OSLO

Contact

+4747290193

Follow

©2017 by Høybråten Basketballklubb. Proudly created with Wix.com