top of page

ÅRLIG KRANSEKAKESALG


TIL INNTEKT FOR HØYBRÅTEN BASKETBALLKLUBB

Pris pr kransekake med 18 ringer er kr 250,- 2 typer kransekaker 1. Dette er en kake laget av industriprodusert kransekakemasse. Den består av 34 % mandler. Kaken kan oppbevares i romtemperatur i inntil 18 dager eller i fryseren. Kaken er ferdig oppsatt og pyntet med melisglasur, flagg og bon-bon. 2. Dette er en flatpakket kake uten pynt og passer fint i fryseskuffen. Den består av 44 % mandler, og er mer av typen «hjemmelaget».

Vi oppfordrer alle til å selge så mange kransekaker man klarer, minimum 4 kransekaker pr familie uavhengig hvor mange spillere man har i familien. Loddtrekning og premier. Det blir i år, som i fjor, delt ut premier til noen heldige vinnere. Hver spiller får ett lodd når de har solgt 4 kransekaker, og ett lodd for hver kransekake de selger over 4 stk. Om du selger 4 kransekaker får du 1 lodd, selger du 10 kransekaker får du 7 lodd. Til flere kaker man selger, til større blir vinner sjansene. Premiene kommer vi tilbake til senere. Hovedpremien i fjor var en I-pad 😊

Bestilling/Betaling Spillerne rapporterer inn til lagkontakt hvor mange kaker man har solgt, og betaler inn pengene til lagkontakten. Hver spiller må ha kontroll på hvem man har solgt kakene til. Lagkontakten sender bestillingen på mail med antall kaker for laget, spesifisert med pynt og uten pynt, til brthorkildson@gmail.com, og betaler inn pengene til klubben. Frist er 12. november.

bottom of page